2022. június 14., kedd

Nanoil Retinol Face Serum – Kisimító, Fiatalító és Arcfeszesítő Szérum A-Vitaminnal, 50 ml - Jelenlegi ára: 7 990

TISZTA A-VITAMIN. Az A-vitamin legtisztább formája a Retinol, ami a Nanoil fiatalító szérumjának is a fő alkotóelemét jelenti. Regenerál, fiatalít és stimulálja a bőrben a létfontosságú kollagénszintézist.
FIATALABBNAK LÁTSZÓ BŐR. A formula gazdag olyan összetevőkben, mint például a punarnava gyökerének a kivonata, amely képes a szabadgyökök hatását tompítani, csökkenteni az oxidatív stresszt és az öregedés korai tüneteit is.
BŐRFIATALÍTÓ TECHNOLÓGIA. A Nanoil Retinol Face Serum a tökéletes választás az öregedő bőr számára. Aktiválja a rostos fehérjék szintézisét, illetve beindítja a bőr helyreállítását, ráadásul teltséget, simaságot és rugalmasságot is biztosít. A szérum rendszeres használatával javítható az arcbőr tartása.  
FELTÖLTÖTT RÁNCOKAT. A retinol és a növényi öregedésgátló alapanyagok kombinációjának köszönhetően a szérum minimalizálja a ráncok kialakulásának kockázatát, illetve a már meglévő ráncokat is kiegyenesíti. Látványosan fiatalítja a bőrt.
FOLTOK IDEJE LEJÁRT. Segítséget nyújt a  problémás, pattanásos vagy nagyon száraz bőrnek, illetve javítja a pigmentfoltok állapotát. A szérum serkenti az epidermisz megújulását, hámlasztását, így segítve elő a foltmentes, szép arcbőr kialakulását.
EGYSZERŰ ALAPANYAGOK. Ideális választás azok számára, akik a minimalista bőrápolási megoldásokat részesítik előnyben. Minden tulajdonságát mindössze néhány összetevőnek köszöneti, ráadásul parabéntől, szilikontól, színezékektől és mindenféle szintetikus anyagoktól is mentes.


Jelenlegi ára: 7 990 Ft
Az aukció vége: 2022-06-14 16:27 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése