2020. október 26., hétfő

VADONATÚJ!!! Klick fix-es karácsonyfatalp karácsonyfa talp - Jelenlegi ára: 10 500 Ft


A licit tárgya: Klick fix-es karácsonyfatalp
 
Vadonatúj!!!
Made in Germany!!!
Német gyártmány, nem gagyi kínai!!!
Új ára 18. 000 Ft!!! Itt a linkje: KATT IDE!
Eredeti dobozában, használati utasítással együtt!
A praktikus Klick Fix karácsonyfatalp segítségével gyerekjáték a karácsonyfa felállítása, így gyorsan és fáradság nélkül örülhet a fa szépségének. A tartály vízzel tölthető fel, így a fenyő sokáig zöld marad, Ön pedig hosszan gyönyörködhet karácsonyfájában.
Egy forradalmian új technika, amely lábbal kényelmesen működtethető, a fa nyílegyenes felállítását garantálja, legyen szó akármilyen görbe fáról. A 4 befogó karomnak és a körbehúzott kötélnek köszönhetően a fa egyenletesen állítható fel, és biztosítható a stabil rögzítése. Az emelőkaros biztosítással lezárhatja a tartómechanizmust, így a karácsonyfatalp biztosítva van az akaratlan nyílás ellen. A gyermekek elleni biztosítás érdekében le is vehető a kioldó kar.  
Van sok más termékem is, (például Fekete Karom térdgyógyító krém), érdemes egy percet szentelni rájuk! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!


Jelenlegi ára: 10 500 Ft
Az aukció vége: 2020-10-27 02:06 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése