2020. október 1., csütörtök

Testo 557 szett hűtőközeg és hőszivattyú rendszer nyomásmérő, ellenőrző szervízcsaptelep készlet ... - Jelenlegi ára: 21

 Ttesto 557 készlet - digitális szerelési segítség
App kapcsolat Bluetoothon keresztül a helyszíni gyors monitoringhoz és jegyzőkönyvezéshez
A hűtőanyag adatok aktualizálása a készüléken az appon keresztül
4 utas szelep tömb a gyors és hatékony munkához
Külső vákuum szonda támogatja a berendezés ürítését rendkívül precíz méréssel
250 óra elem elállási idő
Az új Testo 557 új lehetőségeket nyit a hatékony analízishez és dokumentációhoz - az app kapcsolattal, Bluetoothon keresztül. A vezeték nélküli kapcsolat a felhasználóknak lehetővé teszi, hogy a mérési adatokat az okostelefonnal vagy tablettel kiolvassák, és így jelentősen gyorsabban és kényelmesebben dolgozhatnak. Emellett a felhasználó közvetlenül a helyszínen véglegesítheti a mérési jegyzőkönyvet és tovább is küldheti. Az appon keresztül aktualizálható pl. a tárolt hűtőanyagok listája is. A külső szonda is újdonság a rendkívül precíz vákuum méréshez. A Testo 557 digitális szerelési segítség robusztus eszköz egy hűtőberendezés vagy hőszivattyú mindenféle méréséhez. A szerelési segítség egy masszív 4 utas szelep tömbbel rendelkezik, kiegészítő csatlakozási lehetőségekkel pl. egy vákuum szivattyúhoz vagy hűtőfolyadék palackhoz. Ez egyértelmű előnyt jelent a kezelésnél, és lehetővé teszi a gyors, biztonságos és hatékony munkavégzést üzembe helyezés, szerviz és karbantartás során.
Műszaki adatok:
Méret, hossz: 63 mm ? Méret, magasság: 109 mm ? Méret, szélesség: 200 mm ? Súly: 1060 g ? További műszaki adatok: Üzemelési hőmérséklet: -10 ... 50 °C ? Tárolási hőmérséklet: 20 ... +60° C ? Készenléti idő: 250 óra (világítás, Bluetooth és vákuum szonda nélkül).
Szállítás tartalma:
Testo 557 készlet ? 2 db fogó-érzékelő, külső vákuum szonda ? Elemek ? Hordtáska ? Kalibráló protokoll.
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: #377975


Jelenlegi ára: 211 570 Ft
Az aukció vége: 2020-10-02 08:05 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése