2020. szeptember 28., hétfő

Évszakom a szerelem - KEMÉNY BORÍTÓS - Jelenlegi ára: 2 549 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1213961
CSUKÁS ISTVÁN
Évszakom a szerelem - KEMÉNY BORÍTÓS
"Csukás István Kossuth-díjas költő versválogatása meglepetés értő olvasóknak is, a kötet a nő-férfi viszonyról szól, a férfi-lét, a nő-férfi kapcsolat finom, rezignált-átélhető ámulatáról. A nő-férfi viszonyt nem csak a szerelmes versek mondják ki, a nőhöz vezető út része a férfi önmagával való párbeszéde, világ-látása is. A kiteljesedés: a nő. Ez a kötet az út, a párbeszéd, a vágyakozás, a szenvedély, az elszakadás, a múlandóság verseinek füzére.
A kötetben a versek egymáshoz, illetve a grafikákhoz való viszonya is szerkesztési elv. P. Szathmáry István rajzai vizuális kiteljesedései, toldalékai a költő sorainak, olykor rést, kaput nyitnak a befogadáshoz is.
A versek két színész: Pálos Hanna és Elek Ferenc hangján bűvölnek el, szólalnak meg, teljessé téve a befogadást, a lenyűgöző élményt. "
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 2 549 Ft
Az aukció vége: 2020-09-28 18:05 .

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése