2016. október 26., szerda

Sony Xperia M2 aqua - Jelenlegi ára: 18 000 Ft

Eladó egy Sony xperia M2
D2403 típusú okostelefon.
Akkumulátor üzemidő igen kimagasló az okostelefonok közt, 2 napot is bír egy töltéssel a készülék, átlag használat mellett!
Qualcomm Snapdragon 400 (MSM8926) chipset teljesít szolgálatot. Az AMRv7 architektúrájú processzorban négy darab 1, 2 GHz-re skálázott Cortex-A7 dolgozik, a grafikus gyorsítást pedig az Adreno 305 végzi. A RAM mérete továbbra is 1 GB maradt, a belső tárhely azonban bár papíron 8 GB-os, ebből körülbelül 6, 1 GB marad szabad felhasználásra. Szerencsére nem maradt ki a microSD foglalat, ami maximum 64 GB-os kártyákat tud kezelni. A sebesség természetesen hibátlan, aligha találunk olyan alkalmazást, mely ne futna akadásmentesen a telefonon, legyen az egy komplex program, vagy egy új játék.  
4G/LTE hálózatokat, így optimális esetben akár 150 Mbps letöltési sebességet is elérhetünk, ha mobilinternetezni kezdünk. A te lefonban találunk még 802. 11b/g/n szabványokat ismerő WiFi, 4. 0-s Bluetooth, valamint GLONASS műholdak információit feldolgozó A-GPS modulokat. Navigálni pöpecül lehet az M2 Aqua-val, nagyon gyorsan pozicionál, és a jelet sem veszti el még magasabb házak között sem. Szerencsére az NFC chipet sem hagyták ki, ezáltal a gyors párosítás vagy a mobilfizetés lehetőségétől sem esik el az újdonsült felhasználó. A hangminőség hibátlan, hiába vannak szigetelve a hangszórók és a mikrofonok, sem én, sem a beszédpartnerem nem panaszkodhatott arra, hogy ez a beszélgetésre kártékony hatással lenne.
A készülékről sajnos hiányzik az USB fedél, így a készülék villzálóságát illetően valószínűleg már esett csorba.  
A készülék minden funkciója viszont kifogástalanul működik!
A készülékhez jár USB kábel és töltő!  
Már 10 éve vaterán!  

Jelenlegi ára: 18 000 Ft
Az aukció vége: 2016-11-16 13:52 . Sony Xperia M2 aqua - Jelenlegi ára: 18 000 Ft

Megjegyzés küldése

Megjegyzés küldése